Mindful yoga Amsterdam - nu ook via Zoom

Mindful yoga, transformatieve yoga en pranayama oefeningen (versterk je longen) via zoom vanuit je eigen veilige omgeving (ivm coronavirus). Doe je mee? Nu voor iedereen toegankelijk op donatiebasis!

 

Doe je mee? Simpel. Bel of stuur mij een  appje 0630411883, je ontvangt dan een een open tikkie en een uitnodiging voor de sessie.  

 

Dagen/tijden vanaf week 30 april

 • zondag 10.30 - 11.30
 • maandag 10.00 - 11.00
 • dinsdag 10.00 - 11.00
 • woensdag 18,15 - 19.45 (gevorderden)
 • donderdag 18. 00 - 19.00

Tarieven Zoom (via tikkie)

 • op open donatie nadat je je hebt aangemeld krijg je een link voor de sessie en een open tikkie
 • priveles 1 op 1 kan ook met tussentijdse aanwijzingen, 50 euro (heb je nu geen budget dan zijn er afspraken mogelijk)

 Reguliere tarieven in de Ruimte Weesperzijde

 • proefles: 10 euro
 • losse les: 15 euro
 • maandkaart (4 of 5 lessen per maand): 50 euro
 • kwartaal (13 lessen): 145 euro
 • strippenkaart (10 lessen 1 jaar geldig): 145 euro
 • priveles 75 euro (via zoom)  

 

Mindful yoga brengt je van je hoofd naar je hart, geeft inspiratie, energie en meer stilte in jezelf en het geeft een gevoel van thuiskomen. Je ontspant en leert je eigen lichaam beter kennen, komt tot jezelf, het wordt rustig in je hoofd. Je hoeft helemaal niet lenig te zijn voor deze vorm van yoga. Je respecteert de grenzen van je lichaam (en leert ze beter kennen), de lessen werken transformerend en alles mag er zijn (alle gevoelens, emoties zoals verdriet, boosheid etc). De yogalessen vinden plaats in kleine groepen, er is een warme laid back sfeer met veel persoonlijke aandacht en correcties in een prachtige serene ruimte omringd door een tuin aan de Weesperzijde. 

  

Mindful yoga is gebaseerd op transformatieve yoga (hatha yoga) ontwikkeld door Ganga Hoogendoorn (Devi Amma, Agastya Rishi) en bevat ook aspecten van mindfulness en yin yoga. De les bestaat uit een flow van meditatie, ademhalingsoefeningen, zit -en ligoefeningen en de zonnegroet (surya namaskar) en een diepte ontspanning (yoga nidra). In deze yoga wordt dieper ingegaan op de houdingen, het juist uitvoeren van de houdingen en bewust ademhalen en meditatie. De lessen worden ondersteund door prachtige muziek (Indiase en Tibetaanse mantra's, rustige healing en meditatie muziek). Hierdoor wordt het mogelijk om fysieke ervaringen, gevoelens en gedachten te onderzoeken die mogelijk omhoog kunnen komen.

 

Yoga is een medicijn tegen veel: slapeloosheid, depressie, laag in je energie zitten, schildklierklachten, last van de overgang, rug en nekklachten, oude trauma's, moeheid. Je zal je beter en energieker voelen en makkelijker kunnen ontspannen en je hart meer openen.

 

Je bent welkom voor een proefles.

Stuur dan een appje (06 30411883). 

 

Mindful Yoga prive sessie mogelijk via zoom app mij 0630411883 

 

Mindful Yoga Prive - online via Zoom

Ontspan en leer je eigen lichaam beter kennen in je eigen veilige omgeving. Je komt tot jezelf, het wordt rustig in je hoofd, respecteert de grenzen van je lichaam (en leert ze beter kennen). De sessies werken transformerend en alles mag er zijn (alle gevoelens, emoties zoals verdriet, boosheid etc). geef ook prive les bij jou thuis, ook aan kinderen of kleine groepjes: 75 euro/uur/p.p (in Amsterdam). Boek een sessie (via book appointment) of stuur een appje (0630411883)

 

Ervaringen

Sinds een aantal jaren en op diverse lokaties ervaar ik wekelijks het plezier en belang van de lessen yoga die Saskia Beugel geeft.

'Plezier' omdat de de persoonlijke benadering, het corrigeren zonder te beleren en de vriendelijke geduldige aanpak daartoe alle aanleiding geven.

'Belang' omdat ik ervaar dat deze aanpak voor mij motiverend werkt; mijn spieren, gewrichten en vooral ook hoofd krijgen telkens (zij het een beetje) meer ruimte. Zo verwijst de aanduiding "De Ruimte" niet alleen naar de prachtige lokatie waarin we tegenwoordig les krijgen, maar ook naar het effect van de lessen. Wat mij betreft gaan wij hier nog een groot aantal jaren mee door.  Eline L. Amsterdam.