Mindful yoga amsterdam

Mindful yoga Yin Yoga Weesperzijde 79 Amsterdam iedere woensdag 18.15 - 19.45. Mindful Yoga geeft inspiratie, energie en meer stilte in jezelf en het geeft een gevoel van thuiskomen. Je ontspant en leert je eigen lichaam beter kennen, je komt tot jezelf, het wordt rustig in je hoofd. Je hoeft helemaal niet lenig te zijn voor deze vorm van yoga. Je respecteert de grenzen van je lichaam (en leert ze beter kennen), de lessen werken transformerend en alles mag er zijn (alle gevoelens, emoties zoals verdriet, boosheid etc). De yogalessen vinden plaats in kleine groepen, er is een warme laid back sfeer met veel persoonlijke aandacht in een prachtige serene ruimte omringd door een tuin aan de Weesperzijde. 

  

Mindful yoga is gebaseerd op transformatieve yoga (hatha yoga) ontwikkeld door Ganga Hoogendoorn en bevat ook aspecten van mindfulness en yin yoga. De les bestaat uit een flow van meditatie, ademhalingsoefeningen, zit -en ligoefeningen en de zonnegroet (surya namaskar) en een diepte ontspanning (yoga nidra). In deze yoga wordt dieper ingegaan op de houdingen, het juist uitvoeren van de houdingen en bewust ademhalen en meditatie. De lessen worden ondersteund door prachtige muziek (Indiase en Tibetaanse mantra's, rustige healing en meditatie muziek). Hierdoor wordt het mogelijk om fysieke ervaringen, gevoelens en gedachten te onderzoeken die mogelijk omhoog kunnen komen te onderzoeken. Yoga is een medicijn tegen veel: slapeloosheid, depressie, laag in je energie zitten, schildklierklachten, last van de overgang, rug en nekklachten, oude trauma's, moeheid. Je zal je beter en energieker voelen en makkelijker kunnen ontspannen.

 

Tarieven

  • proefles: 10 euro
  • losse les: 15 euro
  • maandkaart (4 of 5 lessen per maand): 50 euro
  • kwartaal (13 lessen): 140 euro
  • strippenkaart (10 lessen 1 jaar geldig): 140 euro
  • priveles 75 euro (in Amsterdam)  

Iedere woensdag van 18.15 -19.45. Je bent welkom voor een proefles.

Mail dan saskia@rishis.nl of stuur een appje (06 30411883). 

 

Mindful Yoga Prive

Ontspan en leer je eigen lichaam beter kennen in je eigen veilige omgeving. Je komt tot jezelf, het wordt rustig in je hoofd, respecteert de grenzen van je lichaam (en leert ze beter kennen). De sessies werken transformerend en alles mag er zijn (alle gevoelens, emoties zoals verdriet, boosheid etc). geef ook prive les bij jou thuis, ook aan kinderen of kleine groepjes: 75 euro/uur/p.p (in Amsterdam). Boek een sessie (via book appointment) of stuur een appje (0630411883)

Book an appointment with Saskia Beugel using Setmore