Coaching

In mijn coachsessies kijken we naar de thema's die je inbrengt en waar je naar toe wilt. De sessies werken transformerend en brengen je van je hoofd naar je hart. Als coach, geregistreerd mindfulnesstrainer en lichaamsgerichte therapeut gebruik ik mijn intuitie en jarenlange ervaring. Ik geef je mindfulness oefeningen, contactoefeningen, diverse meditatieoefeningen, praktische tools en inzichten. We doen ook innerlijk-kind-meditaties, lichaamsgericht werk of ademwerk om je eventuele blokkades op een veilige manier op te lossen. 

 

Belangrijk is wel dat je bereid bent echt naar jezelf te kijken en te voelen. Dit betekent soms ook dat er gevoelens uit je verleden opkomen of dat oude emoties op borrelen (boosheid, wanhoop, verdriet). Ik bied je daarvoor alle ruimte. Mensen omschrijven mij als sensitief, iemand met een groot inlevingsvermogen, eerlijk, geestig en ook confronterend, professioneel en bovenal zonder oordeel. Een combinatie van kracht én kwetsbaarheid. Ik zal niet schromen om je schaduwkanten aan het licht te laten komen. Als je bij mij een traject boekt dan krijg je een gedegen programma met inzichten en oefeningen en je bent verzekerd van groei, inzicht en meer (zelf)liefde. Je leert beter begrenzen, doet meer wat bij je past, neemt je ruimte meer in en verbindt op een dieper niveau met jezelf en anderen.

 

'Most moments of healing need the unifying energy of physical, emotional, mental, conceptual and spiritual integration. Depending on the topic and the person, it needs individualized practical tools to reach this integration.'

 

 

Personal Coaching Sessie (zakelijk)

Op basis van ons eerste gesprek en de thema's die aan de orde komen kijken we of we samen een traject ingaan. Daarnaast geef ik je inzichten en praktische tools die je direct kan toepassen. Sessie kan ook indien gewenst via Skype.

 

1,5 uur

 

€ 250,00

Personal Coaching Sessie (prive)

Op basis van ons eerste gesprek en de thema's die aan de orde komen kijken we of we samen een traject ingaan. Daarnaast geef ik je inzichten en praktische tools die je direct kan toepassen. Sessie kan ook indien gewenst via Skype.

 

1,5  uur

 

€ 95,00

Coachtraject 6 sessies (zakelijk)

Een traject bestaat uit 6 sessies. De sessies werken transformerend en brengen je van je hoofd naar je hart d.m.v. gesprekken, mindfulnessoefeningen, contactoefeningen, diverse meditatie-oefeningen, praktische tools, readings en lichaamsgericht werk om je eventuele fysieke blokkades op een veilige manier te reduceren. Belangrijk is wel dat je bereid bent echt naar jezelf te kijken en te voelen. Dit betekent soms ook dat er gevoelens uit je verleden opkomen of dat oude emoties op borrelen. Als je bij mij een traject boekt dan krijg je een gedegen programma waarin je diverse oefeningen krijgt en je bent verzekerd van groei, inzicht en resultaat! Sessies kunnen ook indien gewenst via Skype.

 

6 sessies van 1,5 uur inclusief thuisoefeningen, tips en tussentijdse begeleiding per email.

 

€ 1.350,00

Coachtraject 6 sessies (prive)

Een traject bestaat uit 6 sessies. De sessies werken transformerend en brengen je van je hoofd naar je hart d.m.v gesprekken, mindfulness oefeningen, contact oefeningen, diverse meditatie-oefeningen, innerlijk kind meditaties, readings, praktische tools en lichaamsgericht werk. Belangrijk is wel dat je bereid bent echt naar jezelf te kijken en te voelen. Dit betekent soms ook dat er gevoelens uit je verleden opkomen of dat oude emoties op borrelen. Als je bij mij een een traject boekt dan krijg je een gedegen programma waarin je diverse oefeningen krijgt en je bent verzekerd van groei, inzicht, kracht en meer zelfliefde! Sessies kunnen ook indien gewenst via Skype.

 

6 sessies van 1,5 uur inclusief thuisoefeningen, tips en tussentijdse begeleiding per mail.

 

€ 550,00