RETREATS

Mindfulness, Wellness & Healthy Food in Zeeland met Fit Body Mind! Deze retreats zijn gericht op inspiratie, ontspanning en natuurlijk met aandacht in het hier en nu zijn. 

 

Wellness Zeeland

Ruimte en rust biedt retreatcentrum de Schouw op een beschut landgoed. Er zijn mooie workshopruimtes en een sfeervolle woon en eetkamer en stilteruimtes. Het centrum heeft sauna's, warmwaterbad, zonnebank en massagekamers.  

 

De prachtige tuin rondom het gebouw heeft een zonnig terras en een buitenzwembad. 

 

Het eten is vegetarisch, biologisch en lekker en wordt verzorgd door Joricious Delicious. De omgeving nodigt uit tot strand - en duinwandelingen

 

 

 

mindfulness sessies

De mindfulness sessies zijn gericht op inspiratie, groei en manifestatie. Na de sessies voel je meer rust en ruimte in je hoofd. Ook kunnen er emoties of gevoelens omhoog komen die je tijdens deze retreat leert integreren. 

 

Mindfulness betekent simpelweg bewust zijn van je ervaring op dit moment. Zo leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, ontspant makkelijker en je mind wordt rustiger. 

 

De sessies bestaan concreet uit achtergrond en theorie en de werking van mindfulness en vooral veel oefeningen: bodyscan, situatie gedachte gevoelens oefening, ademmeditatie, zitmeditatie, lichte yoga en qi gong oefeningen

 

Er zal ook ruimte zijn om eventuele ervaringen (als je dat wilt) te delen voor je eigen groei en die van je mede deelnemers. Afhankelijk van de samenstelling en wensen van de groep kunnen we oefeningen uitbreiden met wat persoonlijk ontwikkelingswerk. 

  

De sessies bestaan concreet uit achtergrond en theorie en de werking van mindfulness en vooral veel oefeningen: bodyscan, situatie gedachte gevoelens oefening, ademmeditatie, zitmeditatie, lichte yoga en qi gong oefeningen . Er zal ook ruimte zijn om eventuele ervaringen (als je dat wilt) te delen voor je eigen groei en die van je mede deelnemers. Afhankelijk van de samenstelling en wensen van de groep kunnen we oefeningen uitbreiden met wat persoonlijk ontwikkelingswerk.  

 

Ook in deze groepsessies kunnen in korte tijd al transformaties ontstaan. Openheid, inspiratie, vertrouwen, verbinding, balans zijn belangrijke pijlers voor mijn sessies.

 

programma 7 - 9 juli 2017

  • Verblijf logies met volpension
  • Vegetarische keuken
  • Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons
  • Programma: 4 lessen en open workshops Wellness: sauna's, warmwaterbaden
  • Vrije tijd: wandelen, welness, relaxen
  • Optioneel: massage & coaching
  • Tarieven (vanaf 250)

 

Verdere details van het weekend zie de site van Fit body mind . Direct aanmelden? Klik hier