Mindfulness & Yoga retreats

Mindfulness & Yoga Retreat Frankrijk 28 juli - 4 aug 2018

 MIndfulness & Yoga Retreat in Frankrijk Lalouvesc 28 aug tot 4 juli 2018

 

 

 

Mindfulness & Yoga Retreat Zeeland 12 t/m 16 maart 2018

Mindfulness & Yoga Retreat Zeeland 12 tot 16 maart 2018

We gaan tijdens deze retreat voelen, ervaren waar we wel en waar we geen energie van krijgen in ons leven en hoeveel tijd wij eraan willen besteden. Ons uitgangspunt is ontspanning, verstilling, acceptatie, integratie, energieopbouw, inzicht en wijsheid. Door aanwezig te zijn in het moment verschuift onze aandacht naar 'zijn' in plaats van 'doen' en worden we bewust van onze automatische denk- en gedragspatronen (leven op de automatische piloot). Laagdrempelig en inspirerend ben je bezig met bewustwording. Op het programma staan verschillende en toegankelijke meditaties voor een ontspannen retreat: lichte yoga delicious food, sauna en warmwaterbaden. Een retreat betekent 5 dagen lang ontspanning, rust en aandacht voor jezelf.

 

Voor wie?

Voor iedereen die op een ontspannen en comfortabele manier een week aandacht aan zichzelf wil geven. Voor iedereen die bewustwording zoekt. Een weekje weg met een beetje extra dus. Je kunt alleen komen of met een vriend of vriendin, alles is goed.

 

Opbouw sessies

De sessies bestaan concreet uit achtergrond en theorie en de werking van mindfulness en vooral veel oefeningen: bodyscan, situatie gedachte gevoelens oefening, meditaties op muziek, ademmeditatie, zitmeditatie, lichte yoga en qi gong oefeningen . Er zal ook ruimte zijn om eventuele ervaringen (als je dat wilt) te delen voor je eigen groei en die van je mede deelnemers. Afhankelijk van de samenstelling en wensen van de groep kunnen we oefeningen uitbreiden met persoonlijk ontwikkelingswerk en 'mindful' verbinden en communiceren.  

 

Ook in deze groepsessies kunnen in korte tijd al transformaties ontstaan. Openheid, inspiratie, vertrouwen, verbinding, balans zijn belangrijke pijlers in mijn groepen. 

 

Resultaat

# je leert omgaan met tegenslagen 

# vermindert kans op ziekte 

# vergroot zelfkennis en verbinding

# makkelijker ontspannen

# meer energie en enthousiasme

# verbetert het gevoel van eigenwaarde 

# verbetert vermogen om effectiever gaan met stressvolle situaties 

 

Retreatcentrum de Schouw

Ruimte en rust biedt retreatcentrum de Schouw op een beschut landgoed. Er zijn mooie workshopruimtes en een sfeervolle woon en eetkamer en stilteruimtes. Het centrum heeft sauna's, warmwaterbad, zonnebank en massagekamers.  

 

De prachtige tuin rondom het gebouw heeft een zonnig terras en een buitenzwembad. Het eten is vegetarisch, biologisch en lekker en wordt verzorgd door Joricious Delicious. De omgeving nodigt uit tot strand - en duinwandelingen

 

Verblijf logies met volpension
Vegetarische keuken
Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons
Programma: 5 lessen en open workshops Wellness: sauna's, warmwaterbaden
Vrije tijd: wandelen, wellness, relaxen
Optioneel: massage & coaching
Tarieven (vanaf 490,-)

 

zie de site van Fit body mind . Meer informatie of aanmelden? Bel mij 06-30411883 of mail saskia@rishis.nl